Filteren

Design Bedden

De meeste moderne bedden bestaan uit een zachte matras op een frame en de matras rust op een stevige ondergrond, vaak houten latten of een verende bodem. Het kiezen van het juiste bed is een investering die de moeite waard is. Immers, wanneer de sterren naar buiten komen om te spelen en de avond die geur van de nacht aanneemt, wacht het comfort van het bed op je.

Design Bedden

Onze Design Bedden collectie biedt stijlvolle design bedframes en matrassen, gecombineerd voor optimaal comfort. Ze zijn gegarandeerd van premium kwaliteit en design. Een bed is een van de meest functionele meubelstukken in jouw huis die uw slaapkamer kan omtoveren tot de gezelligste kamer in jouw huis. We hebben bedden van topdesignmerken zoals made.com, Kave Home, Beliani.

Diverse Keuzes

Of je een minimalistisch ontwerp of een meer verfijnd ontwerp wilt, we hebben een grote verscheidenheid aan keuzes voor jou. Vind jouw favoriete stijl in onze grote collectie en geniet van het luxe comfort. Bekijk onze boxsprings, stapelbed, eenpersonsbed en tweepersonsbed. Maak jouw slaapkamer compleet met onze kasten en nachtkasten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Populaire Categorieën

StoelenBankenKastenTafelsBedden

Je kunt ons vinden op

iDeal
Visa
Mastercard
American Express

Gebruik van deze site, als onderdeel van Design Hunter, betekent dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde verkopers.

Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW.

© TBBA B.V