Filteren

Design Design voorraadpotten

Bewaar je favoriete pasta, bloem, koffie, thee, rijst, koekjes, kruiden en specerijen in een design voorraadpot. Het maakt je keuken netjes, opgeruimd en georganiseerd. Plak een potlabel zodat je weet welke ingrediënten in welke pot zitten en je ze zo terug kunt vinden. Schrijf voor bederfelijke artikelen ook de vervaldatum op het etiket, zodat je weet dat je ze echt op moet hebben als de datum dichtbij is!

Design voorraadpotten

Ontdek onze collectie prachtige voorraadpotten voor in je keuken van diverse premium en populaire merken zoals o.a. Pols Potten, HK Living, Brabantia, Joseph Joseph Joseph, Fabienne Chapot. Ze voegen niet alleen luxe toe in je keuken, maar ook in de eetkamer of zelfs in de woonkamer. Je kunt er kleine keukengerei in kwijt zodat ze niet verspreid in de keuken staan. In de woonkamer kun je potpourri of gedroogde bloemen bewaren, en zelfs snoep voor je gasten.

Kun je kruiden beter in glas of plastic bewaren?

Als je wilt dat je kruiden geurig blijven en langer houdbaar zijn, bewaar ze dan altijd in glazen voorradpotten. Plastic kan poreus zijn en kleine hoeveelheden lucht doorlaten die je kruiden langzaam kunnen beschadigen. Met dat gezegd zijnde, zijn het ook andere belangrijke factoren zoals vochtigheid en blootstelling aan licht. Zet je kruidenpotjes niet in direct zonlicht en houd de luchtvochtigheid laag. Als je praktisch wilt zijn, bewaar dan verschillende kruiden voor hetzelfde recept in vooraadpotten 3 lagen zodat je altijd onthoudt welke gerechten welke kruiden nodig hebben.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Populaire Categorieën

StoelenBankenKastenTafelsBedden

Je kunt ons vinden op

iDeal
Visa
Mastercard
American Express

Gebruik van deze site, als onderdeel van Design Hunter, betekent dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde verkopers.

Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW.

© TBBA B.V