Filteren

Design Wijnkasten

Wijnkasten of wijnrekken zijn opslagplanken die speciaal zijn ontworpen om wijn op te slaan. Ze worden meestal gebouwd met een reeks verschillende materialen, van hout, plastic, metaal, glas tot staal en ijzer. Voor iedereen die van wijn houdt en op zoek is naar een langetermijninvestering voor zijn wijncollectie, is het absoluut een item dat je moet kopen.

Design wijnkast

Bij het bewaren van wijn is het belangrijk om de bewaarconditie te behouden, zoals het juiste licht, de juiste temperatuur en luchtvochtigheid, zodat de kwaliteit van de wijn niet verslechtert. Verwacht wordt dat het na verloop van tijd de smaak en waarde zal verbeteren. Of je nu op zoek bent naar een vintage wijnkast of een moderne wijnkast, in onze collectie kun je ontdekken wat je nodig hebt. Al onze wijnkasten zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat je wijn langer goed en nog beter blijft. Bekijk onze collectie wijnglazen en karaffen voor wanneer je je favoriete wijn serveert!

Wijnkast modulair en wijnkoelkast in allerlei stijlen

Ben je op zoek naar een kleine wijnkoeler of een wijnkoelkast? Geen zorgen, we staan voor je klaar! We hebben verschillende artikelen in verschillende modellen, functies en maten. Is een wijnkoelkast met 6 flessen niet genoeg voor jou, dan hebben we ook wijnkoelkasten met 32, 46 of zelfs 90 flessen. Wijnkoelers of wijnkoelkasten zijn erg handig om je wijn tot de ideale temperatuur en luchtvochtigheid te koelen, waardoor ze een perfecte aanvulling zijn op je keuken en eetkamer.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Populaire Categorieën

StoelenBankenKastenTafelsBedden

Je kunt ons vinden op

iDeal
Visa
Mastercard
American Express

Gebruik van deze site, als onderdeel van Design Hunter, betekent dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde verkopers.

Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW.

© TBBA B.V