Filteren

Design Kindertafels

Ontdek onze selectie kindtafel design. Vind tafels met diverse stijlen en modellen van topmerken. Onze kleine tafels zijn gewoon perfect voor de allerkleinsten. Ze zijn ontworpen om duurzaam te zijn en bieden een oppervlak voor je kinderen om niet alleen puzzel, lego, poppenhuis te spelen, maar ook om te studeren en hun huiswerk te maken. Ze zijn geweldig om zowel in de speelkamer als in de studeerkamer te plaatsen.

Design kindertafel

Shop hier de juiste speeltafel voor je kind! Design Hunter-producten zijn gegarandeerd van de hoogste kwaliteit, gemaakt van de beste materialen. Wil je een plastic kindertafel of een houten kindertafel? Plastic tafels zijn zacht en licht, terwijl houten tafels hard en duurzamer zijn. Als je kinderen graag heel actief spelen, is plastic misschien een betere keuze, want als ze per ongeluk op tafel vallen, raken ze niet gewond. Maak de tafelset compleet met onze kinderstoelen

Tafelideeën voor kinderen

Als je kinderen hebt, is spelen niet alleen geweldig voor plezier en vermaak, het stimuleert ook hun hersenen. Het spelen van speelgoed en spelletjes kan hun creativiteit vergroten. Als je hun gevoel voor kunst wilt stimuleren, zorg dan dat je kleurpotloden en kleurboeken bij de hand hebt! In de vakantieperiode staat leuke kerstdecoratie mooi op onze Flexa kindertafel. Wees creatief en inspireer je kinderen om het beste van zichzelf te zijn!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Populaire Categorieën

StoelenBankenKastenTafelsBedden

Je kunt ons vinden op

iDeal
Visa
Mastercard
American Express

Gebruik van deze site, als onderdeel van Design Hunter, betekent dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde verkopers.

Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW.

© TBBA B.V