Filteren

Design Kinderbeddengoed

Ontdek het prachtige kinder beddengoed in ons assortiment. Van pasgeboren baby's tot jonge kinderen, we hebben alles wat je nodig hebt. Dus of je nu op zoek bent naar wieglaken of babydekens, je vindt ze hier in onze collectie met diverse kleuren, merken en stijl. Creëer een schattige slaapkamer voor je engeltjes!

Design Kinderbeddengoed

Wie zegt dat kinderen geen stijlvolle slaapkamer kunnen hebben? Slaapkamer is een ruimte waar ze de meeste tijd doorbrengen met rusten, maar ook dromen en spelen met hun fantasie. Creëer een themakamer om hun dromen te koesteren met de Design Hunter-collectie. Een slaapkamer met kosmische ruimtethema voor de kleine astronauten, een slaapkamer met jungle-thema voor de kleine avonturiers of een chique slaapkamer voor de kleine prinsessen.

De beste stof voor de pasgeborene

Thuis een pasgeboren baby hebben is het meest vreugdevolle dat ouders kunnen hebben. Ervoor zorgen dat ze de zachtste en beste kwaliteit spullen hebben, is het belangrijkste. Kies voor hun beddengoed altijd iets van katoen. Katoen is een natuurlijke en biologische stof die erg delicaat is voor de zachte babyhuid. Het zorgt ook voor een betere beluchting en houdt je baby koel en neemt gemakkelijk vocht op. Omdat het een natuurlijke stof is, is katoen niet allergeen. Daarom hoef je je geen zorgen te maken dat ze huiduitslag hebben. Het is ook perfect voor baby's met astma. Daarom is het de perfecte keuze voor hen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Populaire Categorieën

StoelenBankenKastenTafelsBedden

Je kunt ons vinden op

iDeal
Visa
Mastercard
American Express

Gebruik van deze site, als onderdeel van Design Hunter, betekent dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde verkopers.

Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW.

© TBBA B.V