Filteren

Design Kinderkussen

Wie houdt er niet van een zacht, glad en donzig kussen? Zeker als ze in verschillende en schattige vormen zijn, met mooie patronen. Je kleine meisjes zullen blij zijn met een cinderella kinderkussen in hun meisjeskamer. Je kleine jongens zullen het leuk vinden om een tijgerkussen in hun speelkamer te hebben. Wees creatief als het gaat om het kiezen van kussens voor je kinderen en koop ze misschien samen met ons kinder textiel.

Beste Kinderkussen

Kussens voor kinderen zijn doorgaans kleiner van formaat dan kussens voor volwassenen. Ze zijn nodig om hun nek te ondersteunen tijdens de slaap en voor extra comfort. De beste kussens zijn de kussens die zacht, donzig en niet te groot zijn. Kies een natuurlijke vulling en bij voorkeur de vulling die antimicrobieel en hypoallergeen is om allergie voor de kleintjes te voorkomen.

Wanneer kunnen kinderen slapen met kussens

Over het algemeen kunnen peuters beginnen te slapen met een kussen als ze beginnen te slapen met een deken. Dit is meestal op de leeftijd van 18 maanden of ouder. Maar vergeet niet dat het een goed idee is om grote knuffels of ander knuffelspeelgoed buiten te houden, vooral die met kleine kralen. Ze kunnen nog steeds verstikkingsgevaar opleveren en kunnen worden gebruikt om uit de wieg te klimmen als hij er nog in zit. Eenvoudige kussens zijn altijd het beste voor kinderen van elke leeftijd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Populaire Categorieën

StoelenBankenKastenTafelsBedden

Je kunt ons vinden op

iDeal
Visa
Mastercard
American Express

Gebruik van deze site, als onderdeel van Design Hunter, betekent dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde verkopers.

Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW.

© TBBA B.V