Filteren

Design Kinderplaids

Een plaid geeft je baby's en kinderen extra slaapcomfort. Vooral voor de kleintjes houden wollen plaid de perfecte temperatuur. Het houdt ze koel in de zomer en warm in de winter. Dit komt omdat ze bij koude temperaturen een isolerende barrière vormen die warme lucht dicht bij de huid vasthoudt en de wind blokkeert. Bij de warme temperatuur daarentegen creëert het een koelbarrière, aangezien wol van nature ademend materiaal is.

Design Kinder Plaids

We raden iedereen altijd aan om het natuurlijke en organische materiaal of textiel te kiezen. Biologische wol wint altijd onze keuze ten opzichte van synthetische wol. Het is omdat dit materiaal van nature hypoallergeen is, wat betekent dat het veilig is voor kinderen, zelfs voor kinderen met allergieën. Wol is ook zelfreinigend, waardoor je het niet te vaak hoeft te wassen. Met alle voordelen van dien, heb je blije kinderen en blije ouders bij je thuis!

Het ultieme comfort voor de kleintjes

Met een plaid bovenop de bedovertrek bevordert kinder fleece ook een betere nachtrust. Heb je ooit kinderen zien slapen terwijl ze een plaid vasthouden als ze ziek zijn? Dit komt omdat het comfort en rustgevend effect toevoegt aan kinderen, waardoor ze sneller kunnen slapen. Op deze manier kunnen ouders zich tijdens het slapengaan weinig zorgen maken.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Populaire Categorieën

StoelenBankenKastenTafelsBedden

Je kunt ons vinden op

iDeal
Visa
Mastercard
American Express

Gebruik van deze site, als onderdeel van Design Hunter, betekent dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde verkopers.

Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW.

© TBBA B.V