Filteren

Design Dressoirs

Dressoirs zijn lage opbergmeubels die je tegen de muur kunt plaatsen. Het biedt elegante opbergmogelijkheden en benadrukt de lengte van je woonruimte. Bovendien zijn dressoirs ook te gebruiken als tv-meubel. Naast de functionaliteit van een dressoir, zorgt de opbergruimte ervoor dat je woning er minder snel rommelig uit gaat zien. Maak het design van jouw interieur helemaal af met een dressoir van Designer Hunter!

De dressoir die past bij jou

Bij Design Hunter vind en shop je dressoirs in alle soorten en maten, zodat jij een opbergruimte vindt dat past bij jouw interieur. Past een industriele dressoir bij jouw woning of match een modern design beter bij jouw stijl? Bekijk op je gemak ons brede aanbod en laat je inspireren door alle unieke ontwerpen. Bedenk goed welke kleur het best staat tegenover de muur waar je de dressoir plaatst. Men is vaak geneigd om dezelfde kleur te kopen, maar het kan juist heel zijn om een contrasterende kleur te plaatsen voor je muur. Heb je bijvoorbeeld een donkere muurkleur, kies dan voor een wit dressoir. Bij Design Hunt kun je een keuze maken uit een breed scala aan kleuren.

Dressoir kopen

Vind en shop bij Design Hunter dressoirs van topmerken voor een concurrerende prijs. Ook bieden wij dressoirs van veel diverse materialen zoals hout, glas, ijzer, staal en meer. Neem op je gemak een kijkje en shop online een stijlvolle dressoir dat past bij het design van jouw woonruimte. Laat je verrassen en inspireren door de enorme keuzemogelijkheden bij Design Hunter!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Populaire Categorieën

StoelenBankenKastenTafelsBedden

Je kunt ons vinden op

iDeal
Visa
Mastercard
American Express

Gebruik van deze site, als onderdeel van Design Hunter, betekent dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde verkopers.

Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW.

© TBBA B.V