Filteren

Design Borden

Misschien vind je het mooi hoe die grote en mooie borden eruit zien, maar je zult er niet zo van houden als je je keukenkast niet kunt sluiten. Overweeg voordat je een borden servies set koopt jouw opbergruimte en meet deze indien nodig van tevoren. Als je de maat goed hebt, kun je gaan nadenken welke design servies borden bij jouw keukenstijl passen. Zo weet je zeker dat je de juiste voor je koopt. Maak je keuken compleet met onze mooie bestekcollectie

Design borden

Verhoog jouw eetervaring met een set design borden servies dat past bij het interieur van jouw keuze. Geloof het of niet, maar het serveren van huisgemaakte familiemaaltijden op design borden verhoogt ook de eetlust! Kies een HK Living servies set, Bloomingville servies set, Pols Potten servies set of Pols Potten servies set voor een eigentijdse uitstraling van je eetkamer. Kies voor een meer klassieke, tijdloze uitstraling misschien voor Villeroy & Boch set of een Royal Doulton set. De keuze is aan jouw hand!

Op welke kleur bord staat eten het beste?

Zonder twijfel is wit de beste en meest neutrale bordkleur voor alle soorten voedsel. Verschillende voedselkleuren kunnen echter ook beter werken met bepaalde bordkleuren. Voedsel met een bruine kleur, zoals kip of aardappelen, is prachtig op zwarte borden, omdat zwart extra warmte aan het uiterlijk geeft. Voedsel met een groene kleur werkt het beste met gele borden omdat geel en groen naast elkaar zitten in het kleurenspectrum, wat betekent dat ze pigmenten delen en goed samenwerken. Als je geen idee hebt wat je bepaald voedsel met welke kleur moet combineren, ga dan voor wit. Het is altijd de veiligste optie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Populaire Categorieën

StoelenBankenKastenTafelsBedden

Je kunt ons vinden op

iDeal
Visa
Mastercard
American Express

Gebruik van deze site, als onderdeel van Design Hunter, betekent dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde verkopers.

Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW.

© TBBA B.V