Filteren

Design Dienbladen

Er zijn meerdere manieren waarop je een dienblad kunt gebruiken om het dagelijkse leven in huis een beetje gemakkelijker te maken. Je kunt een dienblad gebruiken om kleine voorwerpen op jouw salontafel te plaatsen, zoals kaarsen, bloempot of decoratief stuk. Bovenop je eettafel kun je ook wat vers fruit op het dienblad zetten zodat je het elke ochtend gemakkelijk mee kunt nemen. Een dienblad lijkt misschien te missen, maar hij kan juist een goede sfeer in jouw kamers accentueren.

Design Dienbladen

Bij Design Hunter vind je een grote verscheidenheid aan dienbladdesigns. Het ontwerp kan variëren van een eenvoudige, eigentijdse stijl tot een meer uitgebreide stijl. U kunt degene kiezen die eenvoudig is of degene met kleurrijke patronen. Wij hebben oa een collectie HK living dienblad, Riviera mason schalen & dienbladen. Kies degene die bij jouw stijl en wens past.

Veelzijdige decorstukken voor jouw woonkamer of eetkamer

Het dienblad zoals we het vandaag kennen, is een evolutie van een presenteerblad. Presenteerblad, meestal gemaakt van zilver, was een andere term voor een plat dienblad dat halverwege de zeventiende eeuw in Engeland werd gebruikt. Presenteerblad werd oorspronkelijk gebruikt in koninklijke keukens, bedoeld om aan te geven of het eten of drinken dat aan de royalty werd geserveerd, al dan niet vergiftigd was, omdat gif op het zilver zal reageren. Daarom is het een heel belangrijk stuk in de keuken. Tegenwoordig is presenteerblad uitgegroeid tot een gewoon dienblad dat verkrijgbaar is in veel verschillende materialen zoals hout, bamboe, metaal, en aluminium. Het gebruik evolueerde ook naar meer decoratieve doeleinden, waardoor het een veelzijdig stuk in huis werd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Populaire Categorieën

StoelenBankenKastenTafelsBedden

Je kunt ons vinden op

iDeal
Visa
Mastercard
American Express

Gebruik van deze site, als onderdeel van Design Hunter, betekent dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde verkopers.

Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW.

© TBBA B.V