Filteren

Design Glazen

Als het gaat om het kopen van glazen, is er geen goede of verkeerde hoeveelheid. Je kunt ervoor kiezen om een ​​glas solo of in sets te kopen. Maar als basisgids, koop glazen minstens in dezelfde hoeveelheid van jouw tafelsetting. Dus als er bijvoorbeeld 4 gasten op jouw tafel passen, zorg dan voor minimaal 4 glazen in jouw kast. Zo zorg je ervoor dat iedereen een glaasje krijgt tijdens elk diner. Het is echter altijd verstandig om meerdere extra glazen bij de hand te hebben zodat je geen tijd verspilt aan het afwassen na elk gebruik Extra glazen zijn ook handig als je kinderen hebt. Ontdek ons ​​assortiment glazen servies en vind collectie zoals waterglazen Villeroy en Boch, Iitala of Ferm Living.

Design glazen

Design Hunter jaagt en verzamelt design glazen van de beste kwaliteit van over de hele wereld. Of je nu design wijnglazen, design grappa- en espressoglazen, design dubbelwandige glazen of design champagneglazen nodig hebt, wij hebben zeker de leukste voor je. Kies glazen die bij je borden passen, bijvoorbeeld klassiek serviesgoed met klassieke glazen. Maar voor een unieke en eclectische uitstraling van jouw eettafel, mix en match verschillende stijlen uit een ander tijdperk!

Hoe kies je het beste glas voor welk drankje?

Verschillende glassoorten hebben verschillende doelen. Glazen kunnen worden gebruikt om het aroma van een drank te versterken of om het drinken van een bepaalde drank gemakkelijker te maken. Zelfs één soort drank, zoals wijn, heeft verschillende soorten glas nodig. Rode wijn heeft een groter, ronder glas nodig om het te beluchten. Witte wijn heeft een glas nodig met een kleiner mondgebied en dus een kleiner oppervlak, zodat wijn niet te snel oxideert. Villeroy en Boch wijnglazen, gecombineerd met karaffen zijn perfect voor jouw wijndrinkgelegenheid. Vruchtensappen kunnen in longdrinkglazen worden geserveerd, terwijl whisky in whiskyglazen moet worden geserveerd om het sterke aroma te behouden. Het kiezen van het juiste type glazen lijkt misschien triviaal, maar het is eigenlijk belangrijk en het kan jouw hele drinkervaring verbeteren!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Populaire Categorieën

StoelenBankenKastenTafelsBedden

Je kunt ons vinden op

iDeal
Visa
Mastercard
American Express

Gebruik van deze site, als onderdeel van Design Hunter, betekent dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde verkopers.

Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW.

© TBBA B.V