Filteren

Design Karaffen

Wil je jouw eet- of drinkmomenten een stijlvolle toets geven? Een karaf is dan de perfecte oplossing voor jou! Karaffen worden meestal gebruikt om drankjes te serveren en te schenken. Wat je erin serveert, voegt ook een accent toe aan je diner. Vul je karaf met kleurrijke drankjes zoals sangria of vruchtensap. Karaffen zijn zo veelzijdig dat ze ook buiten de keuken en eetfunctie kunnen worden gebruikt. Vul ze met bloemstelen of gebruik ze om je tandenborstel in de badkamer te houden. Wees creatief met het gebruik en je zult beloond worden door hun veelzijdigheid!

Design karaffen

Design Hunter heeft verschillende design karaffen verzameld van diverse lokale en internationale merken zoals o.a. iittala waterkan, pols potten karaf. De meest voorkomende karaf materialen zijn tegenwoordig glas, maar je kunt er ook keramische karaffen en zelfs rvs karaffen vinden. Maak je tafel compleet met glazen, kopjes en mokken en geniet van je mooie en luxe diner!

Een vleugje elegantie in jouw eetkamer

De oorsprong van waterkaraf kan worden teruggevoerd in de 17e eeuw in Frankrijk, waar het veel in cafés werd gebruikt. Sindsdien is het ontwerp van de waterkaraf geëvolueerd van een uitgebreide stijl naar een meer moderne en simplistische stijl. Bij Design Hunter vind je verschillende waterkaraf design, variërend van verfijnde modellen tot simpele, glazen karaffen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Populaire Categorieën

StoelenBankenKastenTafelsBedden

Je kunt ons vinden op

iDeal
Visa
Mastercard
American Express

Gebruik van deze site, als onderdeel van Design Hunter, betekent dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde verkopers.

Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW.

© TBBA B.V