Filteren

Design Onderzetters

Het is belangrijk om mooie onderzetters te hebben, want ten eerste, waarom geen mooie onderzetters? Ten tweede beschermen ze je tafel die kapot gaat. Ten slotte kun je ze ook gebruiken om jouw glas af te dekken om te voorkomen dat insecten een slokje van jouw drankjes nemen. Tegenwoordig zijn ze verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals keramiek, hout, zeegras, enzovoort. Ze zijn misschien niet het meest opwindende item, maar ze helpen je veel bij het beschermen van je tafels tegen ringmarkeringen van een glas.

Design onderzetters
Omdat de meeste mokken en glazen meestal rond zijn, zijn de meeste onderzetters ook rond. Tegenwoordig zijn vierkante onderzetters echter ook vrij algemeen. Je kunt ook andere vormen vinden, zoals harten of andere vormen, hoewel ze niet zo gebruikelijk zijn als de ronde. Bij Design Hunter hebben we verschillende onderzettervormen en onderzetterdesign die je naar eigen wens kunt kiezen.

Waarom zou je design onderzetters voor glazen kopen?

Of je nu op zoek bent naar een Alessi onderzetters of een koperen onderzetter, je vindt zeker een mooie onderzetter die past bij jouw decorstijl. Niet alle onderzetters werken echter met alle decoratieve stijlen. Marmeren of keramische onderzetters kunnen er bijvoorbeeld perfect uitzien in een weelderige decoratiestijl, maar lijken waarschijnlijk niet op hun plaats in een kamer die is ingericht in een vintage of minimalistische stijl. Als je het niet zeker weet, kun je altijd kiezen voor vrij neutrale onderzetters die er goed uit zullen zien bij verschillende decors.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Populaire Categorieën

StoelenBankenKastenTafelsBedden

Je kunt ons vinden op

iDeal
Visa
Mastercard
American Express

Gebruik van deze site, als onderdeel van Design Hunter, betekent dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde verkopers.

Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW.

© TBBA B.V