Filteren

Design Schalen

Schalen worden meestal in ronde vorm gevonden. Maar het is tegenwoordig niet ongebruikelijk om ze ook in andere vormen te vinden, zoals rechthoeken. De grootte van schalen varieert ook, met zeer kleine schalen die meestal worden gebruikt om sauzen te serveren, middelgrote schalen die worden gebruikt om rijst of soep te serveren, en grote schalen worden gebruikt om salade te serveren. Kies jij voor een fruitschaal, een saladeschaal of een serveerschaal? Van al die soorten hebben we vast en zeker een geweldige variëteit, van Leanardo fruitschaal tot Gordon Ramsay saladeschaal.

Design schalen

Onze schalen zijn er in diverse materialen, van porcelein, keramiek, glas, rvs tot aardewerk. Verschillende materialen hebben verschillende voordelen en doelen. Voor gebruik in de keuken kun je het beste een rvs schaal kom gebruiken, omdat deze het meest duurzaam zijn. Voor decoratiedoeleinden zijn porseleinen schalen een perfecte keuze. Schik een bos bloemen in een kom om jouw kamer een accent te geven en een frisse geur aan de lucht te geven. Zo kunnen schalen ook dienen als vaasvervanger. Maar wil je toch een vaas, dan hebben we ook een grote selectie design vazen en schalen. Bekijk onze collectie vazen en combineer ze eventueel met wat andere decoratie items om je kamer compleet te maken.

De beste keuze voor jouw diner

Voedsel wordt aromatischer wanneer het in een schaal wordt geserveerd dan wanneer het op een bord wordt geserveerd. Het vasthouden van een schaal of een kom en het voelen van de warmte van het hete gerecht geeft comfort, vooral tijdens het regenseizoen of de winter. Door de salade ondertussen op een schaal te serveren, waarderen we het ook nog meer omdat het uiterlijk onze ogen behaagt. Het tonen van fruit op een fruitschaal voegt ook esthetiek toe aan jouw keuken. Bekijk onze schalencollectie en vind topmerken zoals Leonardo fruitschaal of Koziol Saladeschaal.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Populaire Categorieën

StoelenBankenKastenTafelsBedden

Je kunt ons vinden op

iDeal
Visa
Mastercard
American Express

Gebruik van deze site, als onderdeel van Design Hunter, betekent dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde verkopers.

Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW.

© TBBA B.V