Filteren

Design Textiel

De textielselectie van Design Hunter brengt sfeer in huis. De prachtige patronen, tijdloze kleuren en duurzame materialen zorgen voor balans en harmonie aan je eettafel. Zet een tafelloper in het midden van je tafel voor een accent of dek je tafel af met een mooi tafelkleed. Voor een dagelijks ontbijt of een gezellig diner met familie en vrienden, alles smaakt lekkerder aan een mooi gedecoreerde tafel. We hebben diverse soorten tafeltextiel met verschillende afmetingen die bij jouw tafel passen: Van tafelkleed 150x150 tot tafelloper 50x250, we hebben ze allemaal!

Design Textiel

Met ons design textiel weet je zeker dat je gezellig samen met je dierbaren aan tafel zit, gezellig met elkaar praat en geniet van lekker eten. Mooi textiel geeft ook persoonlijkheid aan je huis. Het kan ook extra sfeer toevoegen aan jouw eetgelegenheid. Maak je eettafel compleet met onze selectie borden, glazen, kopjes en mokken en bestek.

Perfecte ovenwanten voor jouw baktijd

Ovenhandschoenen of ovenwanten beschermen je handen tegen de hitte als je de bakplaat uit de oven haalt. Het is altijd fijn om een tweede ovenwant als reserve te hebben, want er zijn veel gerechten die beide handen nodig hebben om stevig vast te houden, zoals een ovenschotel, of wanneer je een vol bakje groenten bakt. Twee ovenwanten geven je meer bewegingsvrijheid dan een enkele ovenwant. Koop hier je favoriete merken zoals ziczac ovenwanten of Clayre Eef ovenwanten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Populaire Categorieën

StoelenBankenKastenTafelsBedden

Je kunt ons vinden op

iDeal
Visa
Mastercard
American Express

Gebruik van deze site, als onderdeel van Design Hunter, betekent dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde verkopers.

Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW.

© TBBA B.V