Filteren

Design Thee- en Koffiepotten

Al honderden jaren is het maken van thee en koffie voor velen dagelijkse rituelen. Gebrande koffiebonen werden gemalen en in een koffiepot gedaan, waaraan heet water werd toegevoegd. Koffiepotten die speciaal zijn ontworpen voor het zetten van koffiepoeder, hebben meestal een koffiepot met een platte bodem om zinkende koffiedik op te vangen. Theepotten worden speciaal gebruikt voor het zetten van theebladeren of kruiden. Ze hebben meestal een klein luchtgat in het deksel om te voorkomen dat de tuit druipt en spettert als de thee wordt ingeschonken. Zowel koffiepotten als theepotten geven koffie en theeblaadjes de tijd om goed te zetten. Ze zijn ook erg handig tijdens al jouw sociale evenementen.

Design thee- en koffiepotten
In de jaren dertig werden koffiepotten met een eenvoudig ontwerp, gemaakt van metaal, steeds populairder. Bovendien werden tijdens de Tweede Wereldoorlog chroom, aluminium en andere metalen die in traditionele koffiepotten worden gebruikt, aan banden gelegd, wat resulteerde in de toename van glazen koffiepotten. Bij Design Hunter vind je design thee- en koffiepotten in verschillende uitvoeringen en topmerken zoals Bodum koffiepotten, Eva Solo koffiepotten. Maak uw thee- en koffietijd compleet met onze keuze aan kopjes en mokken.

Thermofles design
Geïsoleerde flessen zoals thermofles kunnen erg handig zijn tijdens een familiepicknick of een wandeltocht in de natuur. Ze zijn meestal gemaakt van roestvrij staal en ontworpen om vacuüm te worden afgedicht, waardoor ze warme of koude temperaturen kunnen behouden. We hebben veel selectie thermoflessen die prachtig zijn ontworpen, zodat ze niet alleen functioneel, maar ook esthetisch zijn. Onze topmerken zijn onder andere thermos Alessi, Tefal, en Dopper thermofles.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Populaire Categorieën

StoelenBankenKastenTafelsBedden

Je kunt ons vinden op

iDeal
Visa
Mastercard
American Express

Gebruik van deze site, als onderdeel van Design Hunter, betekent dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde verkopers.

Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW.

© TBBA B.V