Filteren

Design Bureaus

Bent je moe van het eenvoudige ontwerp van bureaus? We hebben iets voor je! Vind jouw perfecte werkplek in onze collectie bureau's, of je nu een minimalistische eigentijdse stijl, klassieke elegantie of iets bijzonders wilt. Ons assortiment omvat ontwerpen van hout, ijzer, mdf, metaal en staal die passen bij elke kantoorruimte. Met onze design bureau's kun je een perfecte werkruimte thuis creëren, of jouw kantoor comfortabeler maken om van te werken.

Bureau Scandinavisch design

Een bureau is een essentieel onderdeel van elk kantoor. De beste computertafels zijn niet alleen mooi, maar ook functioneel en ergonomisch. Is jouw nieuwe kantoortafel een klassiek houten bureau, een verstelbaar staand bureau of een ruime werkplek met laden? Wij hebben een prachtige selectie bureau scandinavisch design in voorraad voor zowel thuis als op kantoor! Koop jouw bureau bij Design Hunter en krijg een designwerkplek die comfortabel in gebruik is!

Kinder secretaire

Wilt je dat jouw kinderen hun huiswerk maken aan het ruime en comfortabele bureau? Wij bieden een breed scala aan kinder secretaire die geschikt zijn voor schoolkinderen en ook voor studenten. Op onze website vind je een enorme selectie aan kleuren, variërend van gewoon grijs, zwart en bruin tot felrood, roos, groen en gemengde kleuren. Daarnaast kun je veel merken bekijken zoals Beliani, Kare design en meer! Vind inspiratie en ideeën om bureaus te integreren in jouw interieur op onze website!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Populaire Categorieën

StoelenBankenKastenTafelsBedden

Je kunt ons vinden op

iDeal
Visa
Mastercard
American Express

Gebruik van deze site, als onderdeel van Design Hunter, betekent dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde verkopers.

Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW.

© TBBA B.V