Filteren

Design Deurmatten

Deurmatten of schoonloopmatten of droogloopmaten verwelkomen je niet alleen bij de deur, ze helpen ook voorkomen dat vuil en modder je huis binnendringt, vooral nadat je de vloer hebt schoongemaakt. Bovendien kunnen je gasten ook hun schoenen of voeten afdrogen voordat ze je woning binnenkomen. De beste deurmat is gemaakt van natuurlijke vezels. Ze zijn niet alleen milieuvriendelijk, ze houden ook vuil buiten en hoeven niet vaak te worden schoongemaakt.

Design deurmatten

Deurmatten voorkomen niet alleen dat vuil in huis komt, maar kunnen ook perfect als decoratief element zijn. Een deurmat kun je gebruiken om je gasten op een speelse manier te verwelkomen in de kamer, bijvoorbeeld met een come in go away deurmat. Het belang van deurmatten wordt door veel mensen over het hoofd gezien, maar ze kunnen een beetje charme aan je huis toevoegen en het tegelijkertijd schoon houden. Je vindt er verschillende deurmatten van verschillende merken zoals Made Deurmat, Mad about Mats en Suck UK.

Diverse patronen en kleuren

Heb je ooit de welkomstwoorden op de deurmat opgemerkt? Een deurmat is niet alleen functioneel, maar kan ook direct voor de deur een vrolijke en gastvrije sfeer geven! In het verleden waren gewone deurmatten de norm. Tegenwoordig worden kleurrijke deurmatten met verschillende patronen steeds populairder. Ze kunnen ook worden gebruikt om te passen bij de interieurstijl van je huis. Stel je een deurmat met bladmotieven voor in je tropenhuis of een deurmat met abstracte patronen voor je moderne huis. We hebben verschillende deurmatten voor buiten en binnen. Geen zin in een deurmat? Kies in plaats daarvan voor een klein vloerkleed

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Populaire Categorieën

StoelenBankenKastenTafelsBedden

Je kunt ons vinden op

iDeal
Visa
Mastercard
American Express

Gebruik van deze site, als onderdeel van Design Hunter, betekent dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde verkopers.

Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW.

© TBBA B.V