Een goede bureaustoel is van groot belang tijdens het thuiswerken.

Feb 23, 2021

Top 10 design bureaustoelen voor jouw perfecte thuiskantoor!

Te lang zitten is ongezond, zorg er daarom voor dat je op een goede bureaustoel zit. Comfortabel werken begint bij een goede houding, daarom hebben wij de 10 mooiste en meest comfortabele bureaustoelen op een rijtje gezet voor jouw perfecte thuiskantoor.

Zorg voor een goede bureaustoel, want thuiswerken is thuis zitten

Door het coronavirus werken we bijna allemaal meer vanuit huis. Dit zorgt ervoor dat we onze eigen woonkamer, eetkamer of de oude zolderkamer moeten omtoveren tot een thuis kantoor. Je hebt even niet je goede bureaustoel van je werk tot beschikking, maar wilt natuurlijk wel goed kunnen zitten. Daarom hebben wij voor jou een lijstje gemaakt met de 10 mooiste en goede design bureaustoelen voor jou perfecte thuiskantoor. Natuurlijk zijn deze stoelen ook ergonomisch verantwoord en stuk voor stuk een echt design item voor jou thuis-werk-kantoor.

Langer dan 30 minuten zitten ongezond

Uit onderzoek van gezondheids ondernemer René Sielhorst is langer dan 30 minuten onafgebroken zitten slecht voor je gezondheid. Laat staan een hele werkdag van 8 uur. Het ligt volgens hem aan het feit dat je lichaam in een ruststand gaat wanneer je te lang zit wat kan leiden tot hart- en vaatziekten en obesitas.

Een goede bureaustoel voor je rug

Het is dus beter voor je gezondheid om niet langer dan 30 minuten stil te zitten en af en toe je houding aan te passen. Ga net even vaker staan, een kopje koffie halen, even naar het toilet of een wandeling na de middag maken. Deze oefeningen zullen bijdragen aan een betere gezondheid. Daarnaast is het belangrijk om voor een goede bureaustoel te kiezen die je rug ondersteunt.

Design bureaustoelen die ergonomisch verantwoord zijn

Zorg voor een stoel die zich aanpast naar jouw ideale zitcomfort en kies voor een ergonomisch verantwoorde bureaustoel.

Onze collectie stoelen zijn van hoge kwaliteit materiaal gemaakt, verstelbaar in hoogte en voorzien van een synchroonmechanisme zodat de stoelen optimaal kunnen worden aangepast naar jouw lichaam. Wij bij Design Hunter beginnen vandaag nog met wat extra beweging wanneer we achter ons bureau zitten en over de perfecte bureaustoelen beschikken we al, doe je ook mee?

Vind hieronder de 10 beste bureaustoelen en werk beter!

1. Teddy stoel set van 2

Teddy stoel set van 2

2. Homework velvet bureaustoel

Homework velvet bureaustoel

3. Bureaustoel met wielen kobaltblauw fluweelstof PARRISH

Bureaustoel met wielen kobaltblauw fluweelstof PARRISH

4. Marnix Bureaustoel

Marnix Bureaustoel

5. Bureaustoel Buyck, home24

Bureaustoel Buyck, home24

6. Rex Bureaustoel - Kunstleer - Metaal - Zwart

Rex Bureaustoel

7. Bureaustoel Stody

Bureaustoel Stody

8. Nikki Bureaustoel

Nikki Bureaustoel

9. Bureaustoel Leezy, home24

Bureaustoel Leezy, home24

10. Bureaustoel Loipo II, home24

Bureaustoel Loipo II, home24

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Populaire Categorieën

StoelenBankenKastenTafelsBedden

Je kunt ons vinden op

iDeal
Visa
Mastercard
American Express

Gebruik van deze site, als onderdeel van Design Hunter, betekent dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde verkopers.

Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW.

© TBBA B.V