Filteren

Design Badkamer Textiel

Badkamertextiel is verplicht om de decoratie af te maken en jouw badkamer echt functioneel te maken. Het plaatsen van badkamermatten voor de wastafel, de douchecabine of de badkuip is erg belangrijk omdat ze helpen bij het absorberen van waterspatten en het risico op uitglijden tot een minimum beperken. Het kiezen van het juiste textielmateriaal is ook even belangrijk. Polyester microvezel is perfect om overtollig water op te nemen, daarom is het een goed idee om een bidetmat te kopen met dit materiaal. Katoen daarentegen is goed genoeg voor handdoeken.

Design badkamer textiel

Badtextiel zoals handdoeken, zeepzakken of badmatten zijn items die we dagelijks gebruiken. Daarom is het niet alleen belangrijk dat je ze mooi vindt, maar ook dat ze passen bij jouw decorthema en van hoge kwaliteit zijn. Ons textiel is gemaakt van premium materialen, met de juiste dikte en zachtheid voor extra comfort. We hebben ook een collectie antislip bidetmatten, perfect voor een huishouden met kinderen. Bekijk ook onze collectie badkameraccessoires

Gemakkelijk te gebruiken en te wassen

Alle katoenen artikelen zullen uiteindelijk slijten, hoe voorzichtig je ze ook wast. Katoenen handdoeken worden bij elk wasproces beetje bij beetje afgebroken. Daarom is het altijd aan te raden om een extra voorraad badtextiel in jouw kast te hebben staan. Voor een microvezelmat is het aan te raden deze apart van andere stoffen te wassen. Was het altijd met een zacht wasmiddel en koud water, nooit warm of heet! Op deze manier blijft het duurzaam en raakt het niet beschadigd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Populaire Categorieën

StoelenBankenKastenTafelsBedden

Je kunt ons vinden op

iDeal
Visa
Mastercard
American Express

Gebruik van deze site, als onderdeel van Design Hunter, betekent dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde verkopers.

Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW.

© TBBA B.V