Filteren

Design Kroonluchters

Voordat je een kroonluchter koopt, zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Maar misschien wel het belangrijkste is de schaal. Je moet meten wat de benodigde maat is op basis van de afmetingen van jouw kamer. Het tweede belangrijkste is natuurlijk de stijl die je leuk vindt, of het nu modern of vintage is. Ten slotte is het ook belangrijk om de langdurige zorg en reiniging te begrijpen, zodat jouw kroonluchter lang meegaat.

Design kroonluchters
Bij Design Hunter vind je een divers assortiment design kroonluchters met verschillende afmetingen en modellen. Plaats een kleine kroonluchter in de kinderkamer om jouw kleintje een slaapkamer met prinsessen thema te geven. Kies een kroonluchter met een eenvoudig ontwerp om jouw kamer een eigentijdse uitstraling te geven. De juiste kroonluchter geeft jouw kamer niet alleen verlichting, maar ook karakter.

Luxe uitstraling voor jouw interieur

Kroonluchters zijn uitgevonden tijdens de middeleeuwen. Ze zijn geëvolueerd uit kandelaars en werden oorspronkelijk gebruikt om een lange kaars als lichtbron vast te houden. Sinds de 20e eeuw worden ze echter meestal alleen voor decoratieve doeleinden gebruikt en verlichten ze vaak niet. Het is al eeuwenlang een symbool van luxe dat tijd en generaties overstijgt, en jouw huis een tijdloos tintje geeft.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Populaire Categorieën

StoelenBankenKastenTafelsBedden

Je kunt ons vinden op

iDeal
Visa
Mastercard
American Express

Gebruik van deze site, als onderdeel van Design Hunter, betekent dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde verkopers.

Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW.

© TBBA B.V