Filteren

Design Wandlampen


Wandlamp kopen
Als algemene vuistregel geldt dat de juiste hoogte voor wandlampen ongeveer 1,5 meter boven de grond is, hoewel dit ook afhankelijk is van de verhoudingen van jouw kamer. Zorg er dus voor dat je een lamp kiest die er goed uitziet in de betreffende ruimte als de bovenkant zich op ooghoogte bevindt. Bij Design Hunter vind je wandlampen gemaakt van verschillende modellen en hoogwardige materialen. Wil je glazen wandlampen, metalen wandlampen, of houten wandlampen? Deze hebben we allemaal. Bekijk ons assortiment wandlampen voor inspiratie.

Design wandlampen
Wandlampen bieden een veelzijdige verlichtingsfunctie. Je kunt ze gebruiken voor binnen- en buitenverlichting. Je kunt ze ook overal in jouw woonruimte installeren. Ze zijn perfect voor de badkamer, waar ze helpen bij het verlichten van de spiegel. Ze kunnen ook worden gebruikt als leeslampjes naast het bed. Ontdek onze selectie top design wandlampen voor een mooie toevoeging aan jouw huis.

Wandlampen voor kinderkamers
Bij het kiezen van de juiste wandverlichting voor jouw kinderkamer moet je niet alleen rekening houden met de esthetiek, maar ook met de veiligheid en praktische punten. Kies een wandlamp die voldoende licht afgeeft zodat jouw kinderen veilig in de kamer kunnen spelen, zeker als ze met kleine spullen spelen. Kies een wandlamp met vergelijkbare kleurtinten als de rest van de kamer om een samenhangend thema te creëren. Ook kun je kiezen voor een wandlamp in de vorm van figuren, bijvoorbeeld een wolk of een vogel, om de look helemaal af te maken. Nou, wie zegt dat je niet fantasierijk met wandlampen kunt zijn?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Populaire Categorieën

StoelenBankenKastenTafelsBedden

Je kunt ons vinden op

iDeal
Visa
Mastercard
American Express

Gebruik van deze site, als onderdeel van Design Hunter, betekent dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde verkopers.

Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW.

© TBBA B.V